Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en ben je van donderdag t/m zondag tussen 16.30 en 21.00 uur beschikbaar (minimaal twee avonden in de week)?
Als kok bij Into Indo ben je verantwoordelijk voor al het lekkers dat uit onze keuken komt. Je werk zal o.a. bestaan uit:
• Mise-en-place werkzaamheden
• Bereiding van onze authentieke Indische familierecepten
• Aannemen en inruimen van bestellingen
• Bereiden van alle gerechten
• Serveren van restaurantgerechten
• Een koksopleiding (diploma is geen vereiste) of minimaal 3 jaar ervaring in een restaurantkeuken.
• Je bent leergierig en staat ervoor open om meer van de Indische keuken te leren, hierin zal je worden opgeleid.
• Je houdt het hoofd koel tijdens drukke momenten in de keuken.
• Werktijden zijn in overleg, maar zullen ook (deels) in de avonden en weekenden zijn.
• Een mooi salaris op basis van je leeftijd en ervaring.
• Opleidingsmogelijkheden en cursussen (bijv. SVH, BHV, etc.)
• Flexibele werktijden die zijn aangepast op jouw agenda.
• Eén vrije dag in het weekend.
• Een klein en vertrouwd team dat voelt als familie.
• Een kijkje in onze familierecepten die al jarenlang geheim zijn!
Als Hoofd Bediening bij Into Indo ben je hét gezicht en aanspreekpunt van ons restaurant voor zowel de gasten als de andere bedieningsmedewerkers. Je werk zal o.a. bestaan uit: